Máme staronové mistry klubu 2019 na rány!

V sobotu 14.9. začalo dvoudenní mistrovství klubu na rány. V první řadě děkujeme všem účastníkům, že dorazili. Oceňujeme jejich chuť a i odvahu změřit síly ve hře na rány s těmi nejlepšími. Pokud za rok přijdou všichni ti, co na přímý dotaz “Proč nehraješ mistrovství? odpověděli “ze ještě nemají natrénováno”, tak se na hřiště ani nevejdeme… 🙂

DEN PRVNÍ

Už na drivingu po ránu byla atmosféra nečím jiná. První flight vycházel v 9:00, ale první dorazili už před  7:30… Každý se připravoval po svém. Jen Miras s Beruškou sekali greeny (jak se později ukázalo, tak to byla ta nejlepší příprava).

Na hřišti byli všichni soustředění a ani moc nežertovali. Snad jedině dámy působily klidně a vesele. Jakoby nějak cítily formu, že to letos na tu bednu bude stačit.

Několik nezvyklých zážitků se vyskytlo… např. se mi podařilo vyfotit Gustu Popeláka! ( což není zas tak jednoduchá věc – to se Vám spíš podaří vyfotit kolibříka v klidu…) A viděl jsem hrát Dušana Suchánka golf, což je větší štěstí než najít čtyřlístek.

Mé celoživotní zkušenosti profesionálního trenéra mi při nonverbální komunikaci byly k ničemu. Beruška (Dušan Suchánek) se totiž celé první kolo tvářil, že přinese výsledek kolem “kila”, a pak s číslem 74 šel do druhého kola na vedoucí pozici. I Lukáš Arazim výborně mlžil, když  na 16. jamce sháněl jiné ruce….po prvním kole 75. Jen David Vojáček nic neskrýval a usmíval se…do druhého kola jako třetí s číslem 76.

DEN DRUHÝ

V neděli jsem neměl tolik času sledovat dění na hřišti, tak jsem alespoň zdokumentoval stav po 9. jamce druhého kola:

Během druhé devítky se událo mnoho zvratů, ale nechť si to účastníci nechají jako tajemství… A pro Vás, kteří jste tu nebyli mám vzkaz slovy rockové klasiky: WISH  YOU WERE HERE. 🙂  …něco málo ještě prozradím: Petr Poláček šel druhé kolo za 72!

Na bedně to vypadalo takto:                                        

Mistryně klubu Lenka ZAHÁLKOVÁ, 1. vícemistryně Hana ALTMANOVÁ,            2. vícemistryně Alena MATOUŠKOVÁ 

Mistr klubu Dušan SUCHÁNEK, 1. vícemistr Lukáš ARAZIM,                                2. vícemistr Petr Poláček

Fotogalerie z vyhlášení:

Mistři klubu na rány 2019

Zanechte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OTEVÍRÁME HŘIŠTĚ

Tak konečně… 🙂 V sobotu 23.3.2024 otevíráme hřiště včetně tréninkových ploch. Přijďte si zahrát a zjistit jaké novinky jsme Vám

Read More »

Golf club molitorov

KONTAKTUJTE NÁS

Molitorov 21                            +420 773 600 001
281 61 KOUŘIM               office@golfmolitorov.cz
Czech republic

SDÍLEJTE S NÁMI KAŽDÝ OKAMŽIK

Přejít nahoru
Hřiště
Driving
Buggy
Restaurace