MOLÍČKO TOUR 2021 SLOVEM A OBRAZEM

Tak to máme za sebou… 🙂

Peripetie s coronavirem nás v počátku trochu zbrzdili, ale natěšeným golfistům to nevadilo a do soutěžních bojů se rychle zapojili. Na finále 17.10. se sešli opět v hojném počtu.

A takto to všechno dopadlo:

Slavnostnímu vyhlášení tůry předcházelo dekorování vítězů mistrovství klubu v jamkovce. Vítězem se stal Láďa Břeska a vícemstrem Lukáš Arazim. Jen si prohodili pořadí z loňska…..

zleva Lukáš Arazim, Ladislav Břeska

Pak následovaly vložené soutěže. Na třech tříparech se soutěžilo o “Nearest to Pin”. Cenou bylo zapůjčení auta na víkend od Toyota Emil Frey. Tradičně na “devítce” byl pak oceněn “Longest Drive”.

Nearest to Pin: Zleva Dušan Suchánek, Standa Kulhánek, Ivo Hofman a moderátor Jirka Moravec

Turnaj na stablefordové body se vyhlašoval samostatně. Jeho výsledky už trochu napovídaly jestli se bude měnit celkové pořadí pořadí. V kategorii HCP 0-18 zvítězil Tomáš Zwinger. Ľáďa Davídek jako organizátor se zřekl druhého místa, takže další ocenění byli Petr Fišer a Dušan Hozák. V kategorii HCP 18,1-54 bylo pořadí: 1. Milan Paďour, 2. David Smiga, 3. Petr Kůrka.

zleva: Dušan Hozák, Tomáš Zwinger, Petr Fišer
zleva: Petr Kůrka, David Smiga

….A    VYHLÁŠENÍ CELÉ TOUR

V kategorii HCP 0-18 si v závěrečném finále udrželi všichni favorité formu a jen potvrdili předcházející žebříček. Takže vítězem celé TOUR se stal Láďa Davídek, druhý byl Dušan Hozák a třetí Miras Jirousek.

zleva: Miras Jirousek, Láďa Davídek, Dušan Hozák

To kategorie HCP 18,1-54 byla napínavější. Obdivuhodným finišem v posledním kole David Smiga osunul průběžného leadera Radka Valtersteina na druhou příčku. Třetí místo vybojoval Martin Havel.

zleva: Martin Havel, David Smiga, Radek Valterstein

Blahopřejeme všem oceněným! Zároveň děkujeme Všem za hojnou účast a zachování přízně. Těšíme se na Vás v nové sezóně 2022 🙂

Na závěr bych měl jeden osobní vzkaz. Byl jsem vyzván na závěr turnaje Vaškem Lomem k převzetí ceny za to, že se členové klubu u nás cítí dobře. Chápu to jako ocenění nás všech a moc si toho vážím! …byl jsem zaskočený. Vím, že jsem na Vás sem  tam jako pes, ale evidentně se Vám to líbí 🙂 🙂 🙂 Slibuji, že nepolevím a naopak ještě přitvrdím! Díky,   Luboš.

Zanechte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OTEVÍRÁME HŘIŠTĚ

Tak konečně… 🙂 V sobotu 23.3.2024 otevíráme hřiště včetně tréninkových ploch. Přijďte si zahrát a zjistit jaké novinky jsme Vám

Read More »

Golf club molitorov

KONTAKTUJTE NÁS

Molitorov 21                            +420 773 600 001
281 61 KOUŘIM               office@golfmolitorov.cz
Czech republic

SDÍLEJTE S NÁMI KAŽDÝ OKAMŽIK

Přejít nahoru
Hřiště
Driving
Buggy
Restaurace